Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Η Πανελλήνια Ένωση Συμβασιούχων Εργαζομένων Κοινωφελών Προγραμμάτων (ΠΑΕΝΣΕΚΠ) στο πλευρό των πρώην εργαζομένων του Β΄ Κύκλου στα Hot Spots.

Υπόμνημα συμπαράστασης προς τους πρώην εργαζόμενους στις Δομές Προσφύγων ανά την Ελλάδα που προσελήφθησαν στο πλαίσιο του προγράμματος για την «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και υπηρεσίες Α’ υποδοχής ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών για 1.639 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β’ κύκλος – πρόσκληση 9/2017)» εστάλη στις 2 Φεβρουαρίου 2021 από την Πανελλήνια Ένωση Συμβασιούχων Εργαζομένων Κοινωφελών Προγραμμάτων στους Υπουργούς Εργασίας, Μετανάστευσης και Ασύλου, Οικονομικών καθώς και στον Διοικητή του ΟΑΕΔ. Επίσης, κοινοποιήθηκε στον Πρωθυπουργό και σε όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των Κομμάτων.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Δελτίο Τύπου σχετικά με την αήθη επίθεση των διαχειριστών και ορισμένων μελών της δημόσιας ομάδας στο facebook με την ονομασία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ» κατά της Πανελλήνιας Ένωσης Συμβασιούχων Εργαζομένων Κοινωφελών Προγραμμάτων.


Email: paensekp@gmail.com

https://www.facebook.com/paensekp

 

7 Φεβρουαρίου 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, facebook και στη δημόσια ομάδα με την ονομασία ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ που απαριθμεί 47,8 χιλ. μέλη και σκοπός της είναι σύμφωνα με τη δημόσια περιγραφή της η συζήτηση «για εργασιακά θέματα, τα δικαιώματά μας, προκηρύξεις που έρχονται, κ.ά.» διαδραματίστηκαν γεγονότα που όχι μόνο δεν τιμούν τους διαχειριστές αυτής, αλλά και τα χιλιάδες μέλη που ακολουθούν.